Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu

K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
BÉK Titkárság
Pályázat 2013. július 24.

XV. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén tizenötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot.
A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai  szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása.
A magyar pályázat ezen túlmenően azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a  magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI nemzetközi nívó díj pályázatán. (további információ: www.fiabciprix.com )
Az elmúlt 16 évben a hazai pályázaton több, mint 270 alkotás mutatkozott be és a legjobbak nagy sikerrel vettek részt a hazai eseményt követő  FIABCI nemzetközi pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nivódij  pályázatra nevezhetik a projekteket mindazok akik aktívan részt vettek annak létrehozásában (beruházók, kivitelezők, tervezők együtt, vagy önállóan).
A hazai pályázaton a nemzetközi verseny feltételeinek megfelelően minden olyan épület, épületegyüttes, közterületi és infrastruktúra fejlesztés részt vehet, amelynek az átadása, vagy használatbavételi engedélye 2011 december 31.-e előtt volt és az azt megelőző 5-6 évben valósult meg. Több ütemben megépülő fejlesztések esetében a 2012 december 31.-i dátum az első ütemre vonatkozik függetlenül attól, hogy a további ütemek építése még nem fejeződött be.
A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai az építészeti értékek  mellett a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a beruházás gazdaságossága és eredményessége valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a környezetében lakók életkörülményeinek javításához.

Pályázati kiírás

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015