Magyarország szép 7.0 – Barangolás hazánk meghatározó épületei között

Konferencia személyes és online részvétellel.

A 2021-ben útjára indított Magyarország szép címet viselő hibrid lebonyolítású konferenciasorozatunk a 2023. február 16-i rendhagyó, Év háza családi házak tematika után, ismét a környezetüket meghatározó, nemrég elkészült középületek szemlézésével folytatódik. A továbbképzés fő fókusza olyan itthoni közintézmények, kulturális intézmények, szállodák, kastélyok, amelyek az építészeti kultúránkra is nagy hatást gyakorolnak.

Az újabb egész napos „kirándulással” megismerhetünk az elmúlt évekből számos meghatározó nagyberuházást, és folyamatban lévő projekteket is górcső alá veszünk.
Ezúttal a zalaegerszegi Mindszentyneum, a Szolnoki Szentháromság templom és volt Ferences rendház, a debreceni Mercure Tokaj Center, az Alsóbogáti kastély és környezete, a megújult Bodajki Vadászkastély, a veszprémi Actycity, a nyíradonyi gyümölcsfeldolgozó és a Hungexpo F1 Fogadóépülete felé vesszük az irányt.

Neves építész előadóink segítségével nyerhetünk bepillantást e meghatározó épületek tervezési és megvalósulási folyamatába.

A témához kapcsolódó alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a résztvevők szakmai tudását.

Akkreditáció: MÉK 2 pont helyszíni jelenléttel, 1,5 pont online részvétellel (2023/119)
Időpont: 2023. május 11.

A több mint 7 órás online továbbképzés május 11-én követhető élőben, és budapesti helyszínen személyesen is részt lehet venni.

A közvetítés helyszíne, ahová a kollégákat várjuk: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)

Program és regisztráció