Mesteriskola XXVIII.ciklus

felvételi pályázat felhívása.

A MESTERISKOLA fiatal, diplomás építészek-belsőépítészek részére a tervezés szakmai gyakorlatának és elméleti ismereteinek kiszélesítése, valamint az építész generációk, irányzatok összekapcsolása érdekében kétéves – nem akkreditált, posztgraduális – továbbképzést szervez, kétszer tíz hónapos időtartammal, kéthetenként 2 x 4 órában, péntek délelőtti és délutáni időpontokban, illetve alkalmanként hétvégi szakmai tanulmányutak, workshopok formájában. A ciklust lezáró kb. egy hetes építészeti tanulmányút, később kiválasztandó külföldi úticéllal valósul meg.

A MESTERISKOLA működését, önállóságát az ÉPÍTÉSZ MESTER EGYLET (továbbiakban ÉME) biztosítja, a Magyar Építész Kamara (MÉK) és a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) támogatásával.

Jelentkezési feltételek:
Jelentkezhet mindenki, aki építész(mérnök) vagy belsőépítész Msc vagy MA diplomát, vagy ezekkel egyenértékű külföldi egyetemi diplomát szerzett, és legalább féléves szakmai gyakorlattal is rendelkezik és a ciklus alatt, a 2024-2026. években más posztgraduális képzésben nem vesz részt. Külföldi állampolgár esetén a megfelelő szintű magyar nyelvtudás kötelező.

A felvételre jelentkezők az ÉME Tanulmányi Bizottság által kiírt felvételi tervpályázaton vesznek részt. A felvétel a tervpályázati anyag és a benyújtott személyes portfólió alapján történik.

Elektronikus regisztráció:
A közreadástól 2024. augusztus 19-ig az eme.mesteriskola@gmail.com mailcímen.
A regisztráció után küldjük el a beadás pontos módját!

Az adatlapot lásd az alábbi linken!

A felvételi pályázat címe:

Zalaszentgrót-Csáfordi harangtorony környékének rendezése

A tervpályázati kiírás az alábbi linkről tölthető le, mellékleteivel együtt:

A felvételi pályázat helyszíni szemléje, személyes találkozó:

2024. július 11-én (csütörtökön) 13:00-kor Zalaszentgrót-Csáford harangtorony előtt.

Megtekinthető lesz a tervezési terület, az ott található házakkal együtt. A megjelenteket mesteriskolai tanárok és helyi szakértők várják.

A portfólió és a felvételi tervpályázat elektronikus benyújtása:

2024. augusztus 19. (hétfő) 17:00 óráig, 2 db összefűzött pdfa formátumban (maximum 20Mb) kell elküldeni a regisztráció után visszaküldött drive-ra.

forrás
Letölthető tartalom
mixxviii_felveteli_palyazati_hirdetmeny_2024_2026.pdf(2 MB)