pályázati felhívás.

A BETA (Temesvári Építészeti Biennále) várja a regisztrációkat a Beta Awards 2024 díjra, amely az építészet és a formatervezés jó gyakorlatait népszerűsíti és díjazza.

Az immár ötödik alkalommal megrendezett BETA tíz éve hozza össze a már befutott és feltörekvő szakembereket - építészeket, várostervezőket, formatervezőket, művészeket -, hogy bemutassák innovatív munkájukat, ösztönözzék az együttműködést és feltárják az épített környezet jövőjét.

A Beta Awards célja, hogy a projekteken túl a mögöttük álló embereket is népszerűsítse, akiket kommunikációs csatornáinkon keresztül mutatunk be és ismertetünk a nyilvánossággal.

A kiválasztott projekteket a Beta csapata a nyilvános térben is kiállítja, így az eseményt a szélesebb közösség számára is elérhető és ingyenes környezetben tárja a nyilvánosság elé.

A pályázatok beadási határideje: július 19.

Jelentkezési felület

A résztvevők 7 különböző kategóriában nyújthatják be projektjeiket:

- Épített tér (a Lakóépületek S/M/L és a Nem lakóépületek/Újak vagy a meglévő épületekbe történő beavatkozások alkategóriákkal)
- Belső tér (a Belsőépítészet és az Ideiglenes tervezés alkategóriákkal)
- Közterek (a Várostervezés, Várostanulmányok és az Ideiglenes installációk alkategóriákkal)
- Vállalkozások
- Diplomamunkák
- Szöveg
- Fotográfia

A Beta Awards idén első alkalommal hirdeti meg a "People's Choice" díjat, amelyre a nagyközönség közvetlenül a betacity.eu weboldalon szavazhat.forrás